Select Page

Roditeljstvo je neopisiva sreća, ali i obaveza i velika odgovornost. Svaki roditelj za svoje dijete želi sve najbolje. To počinje već s planiranjem porodice i prije samog rođenja djeteta. Tada već pripremamo prosor, ali i ono najvažnije, a to je krevetić za bebu.

Dječiji krevetić za bebu IKEA Sundvik 140×70

Kako odabrati najbolji krevetić za bebu?

Tržište je danas preplavljeno raznovrsnim proizvodima, koji naizgled se čine lijepim i privlačnim. Neki su skuplji a neki jeftiniji. Drugi su ljepši, treći čvršći. Ono što najčešće tražimo je sigurnost i funkcionalnost. Naravno, sve to nam je potrebno što je moguće po povoljnijoj cijeni. Takođe, dječiji krevetić koji kupimo za bebu željeli bismo da što duže traje. Odnosno, da vrijeme investicije u novi krevet što više odgodimo. Da krevetić koji smo kupili za bebu koristimo nekoliko godina, što je moguće duže, kako bi se sama investicija isplatila, tim više ako smo ga skuplje i platili.

Sve ovo nas navodi na pitanje kako odabrati najbolji, najkvalitetniji, najsigurniji, najfunkcionalniji, najdugotrajniji i pri tome najpovoljniji krevetić za bebu?

Sve navedeno je veoma bitno u odabiru za najbolji krevetić za bebu!

Krevetić za bebe IKEA SUNDVIK 140×70 cm.

Gdje naći najbolji dječiji krevetić?

Na svu sreću postoje ljudi i kompanije koje vode računa o svim vašim potrebama i nastoje pronaći najbolja rješenja za vas. Jedno od takvi rješenja nude nam dizajneri IKEA-e. Upravo jedan dječiji krevetić iz serije SUNDVIK je idealno rješenje koje nudi sve ono što vam je potrebno.

Izgled

Moderan dizajn. Ekološki prihvatljive i zdravlju neškodljive boje. Izgled koji se odlično uklapa u svaki prostor i svako sobu čini ljepšom. Zaobljene letvice i ivice dodatno čine ovaj krevetić, ne samo dopadjivim nego i za bebu sigurnijim. Dostupan je u dvije boje: bijela i siva.

Kvalitet

Dječiji krevetić SUNDVIK izrađen je od najkvalitetnijeg bukovog drveta što ga čini iznimno čvrstim i kvalitetnijim od brojnih sličnih proizvoda koji se mogu naći na tržištu. Osim čvrstoće izuzetan kvalitet bukovog drveta čini ga trajnim proizvodom, kojeg je uz normalno korištenje skoro nemoguće uništiti.

Konfor

Dječiji krevetić IKEA SUNDVIK sa unutrašnjim dimenzijama dušeka 140×70 cm izuzetno je prostran i znatno duži i širi od standardnih krevetića koji se mogu naći na tržištu čije su dimenzije uglavnom 120×60 cm. Upravo taj dodatni prostor vašoj bebi daje veći konfor i udobnost.

Trajnost

Osim što ga izuztan kvalitet bukovog drveta čini dugotrajnim i izdržljivim, IKEA SUNDVIK 140×70 cm je dječiji krevetić koji ćete moći znatno duže koristiti, čak do djetetove 9-e godine, a da nećete imati potrebu da ga zamjenite.

Praktičnost

Dječiji krevetić IKEA SUNDVIK je veoma praktičan i funkcionalan. Pod je podesiv u dva nivoa. Gornji koji se koristi u prvih nekoliko mjeseci nakon djetetova rođenja. Donji se koristi nakon što se beba počne dizati radi sigurnosti da ne može izaći iz krevetića. Takođe, nakon što beba poraste u bude sama  mogla izlaziti iz krevetića, ogradica sa jedne strane se skida i postavi se nova bez rešetke, čime dobijete otvoreni krevet koji će se moći koristiti znatno duže nego drugi obični dječiji krevetići.

Najbolje rješenje

Dakle, ako ste roditelj koji čeka prvu bebu, nadamo se da će savjeti i činjenice koje smo iznjeli u ovom tekstu pomoći vam da shvatite šta je to najbolje za vas i vašu bebu. Ukoliko ste pak roditelj sa iskustvom, onda vjerujemo da možete potvrditi gore navedeno i napraviti pravi izbor.

Dječiji krevetić IKEA Sundvik 140×70 cm konforan je krevet sa podom podesivim u dva nivoa i bočnom ogradicommkoja se može skidati.